Monday, December 19, 2011

Diari Hari Ini

7.30 - 11.15am 
- Naik bas.

1pm 
- Sampai Cyber.

1.15pm
- Tergolek sakit perut. Nak nangis tapi rumet ada. So buat-buat tidur. Ponteng kelas pukul 1. Berazam nak pergi kelas pukul 5petang karang. Tertido betul-betul.

5.00pm 
- Ngam ngam terjaga. sakit dah hilang. Tak sempat pergi kelas sebab dah lambat. T__T..  Call Azue. Pergi mamak FCM instead. Order maggi goreng ayam.  Brunchner!


6.00pm 
- Still kat mamak. berbincang dengan azue hal hal penting seperti naik bas jauh-jauh ni berisiko dapat batu karang sebab kena tahan wee wee sebab drebar bas takmau berenti, cadangan Azue nak tengok Mission Impossible rabu ni, dan ada jugak terselit isu pelajar tajaan Petronas yang tengah populer sekarang tu.

7.00pm 
- download Match of The Day.
- tengok balik game semalam sambil rasmi nailcolor Silky Brown baru beli.(heheh)

Theme hari ini, hitam gold.
Saya nak pakai merah putih. Tapi sampai sekarang cari nail color putih tak jumpa jumpa. 


8.00pm 
- Dinner.
Sekarang musim budak-budak junior jual benda benda merapu untuk subject Cyberpreneurship diorang.(kot) Macam tau tau saya tengah craving gula diorang datang jual cupcakes dengan cookies.



Ini dinner.

Cookies ni rasanya nak bagi orang kena diabetes. 


Cupcakes ni comel, so tak jadi makan. Tangkap gambar je lepas tu simpan dalam laci.

9.00pm
-Online
Itu saja rutin saya hari ini.Sekian Terima Kasih.

7 comments:

Joy said...

uuu~ i loike ur nail polish color.. suits u. jari jemari anda tampak lebih berseri haha

eva said...

ahahah!! dalam masa sejam cepat jer bergosip sampai isu student petronas tu.. jauh pegi.. ahhaha..

baik2 jgn tahan wee wee lagi tau.. bahya sgt..

uwaaa.. sgt sedap cupcakes itu.. slrpp.. lama dh tak makan haha

missnadira said...

joy:why thank youu..*sambil melambai2 jari*:P:P

eva:well kalau begosip memang lah infinite topic..:P

itulah..salah kan driver bas!:P

sedap jugak cupcakes tu..and mahal.tapi sebab terpedaya dengan rupanya yg cute saya beli juga.hahaha:P

Abg Stalker said...

cupcake tu lg comel klu masuk mulut sy.HAHAHA

missnadira said...

hahaha..kalau dah dalam perut laagi comel.:P:P

aaron aziz said...

7.00pm
- download Match of The Day.

u're really endangered species ...very rare to find =p

missnadira said...

endangered species??? wahahahaha *gelak lalu jatuh kerusi*

 

dyazStuffs Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare