Thursday, October 28, 2010

Oh Talifon


 Ini fon SE pertama saya. Saya sangat sayang.Tapi hilang kena curi.


Lepas tu pakai fon ni. My darling Ida bagi. Pun sangat disayangi.
Sudah dimasuki air. =_=..

 Pastu pakai fon ni. Pinjam from my brother.
Then his other phone rosak.Dia mintak balik

Fon Aran. Mintak pinjam. Memang tak dapat la.haha 


 Dream phone.
SE Vivaz.
Tapi  kalau mintak kat ayah ni..
Imagine ayah tengah tidur2 ayam depan TV.
"Yah yah nak beli phone"
"Bape harge?"
"Seribu duapuluh.."
"Kroihh..kroiihhh"


Since nak beli handphone more than thousand memang takde harapan.
Another option is SE W508.
Imagine skali lagi.
"Yah yah nak beli phone"
"Brape?"
"Lime ratus duapluh"
"Okeh pi amik duit lam poket slua"
Yes.Hahahahaha

I love SE walkmanphone. I'm NO gadget person. I don't like Iphone. Yes I think BlackBerry is supercool. But I love my walkmanphones better.=D 
If my Dad suddenly give me a few thousand bucks and I already have a walkmanphone, I'll go splurge on Fossil bags, Roxy jeans and more clothes!
(^_^)..

4 comments:

GurL-FriDay said...

aku pun suka SE. dulu kalau nk tuka fon mesti nak SE gax sbb dia sgt user friendly. hihi. tapi between BB ngan iPhone, aku suka iPhone sbb lg fun and interactive and apps dia best. hehehe.

Saleh Hamdi said...

SE addict. haha
but i think iphone lg cool dr BB.
"yah yah nk BB"
"eh eh angkat iphone lg bgus"

hahahaha

Hannah Johary said...

Tang "Okeh pi amik duit lam poket slua" itu adalah sangat heaven ok!

How I wish I am still single, studying & living with my parents. Hahahaha.

missnadira said...

lynn: aah..ramai suka Iphone sebab application and games dia.but im a clumsy creature. Clumsy and Iphone doesn't mix well together.hehehe

saleh:hahaha..tak tak.BB lagi cool.tp mmg ayah prefer iphone sbb jari dia besar, dia tak suka picit butang hee..

hannah: tapi u boleh "yang, yang, i nak handphone baru yang.." hehehe
lagi heaven macamtu..:P:P

 

dyazStuffs Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare