Friday, June 15, 2012

It's weekend!

I never thought I'd be this happy when weekend comes.=P

Thing is, I'm still adjusting my current life.. sleeping time, makan time, driving to work time, lepak time, baso baju time, tengok bola time. And since I'm still not officially graduated: buat report time and soon ITP presentation time.

Semua masih huru-hara. Malam rasa sangat pendek. tau tau dah nak kena tdur.

Kadang2 ade jugak rase stress. Tapi most of the time rasa okay je and just be thankful to God. Transition takes time.
Sadly Nescafe is a must.T_T

Yang penting I love my job. I'm doing things I like and I got to do it on my own pace. Ta de kena rush2 atau kerja hari sabtu atau kelig yang bermacam2 peel. Patu Sabtu Ahad boleh relax. Tade lah bila da kerja tu kerjaaaa je tak henti2.

So weekend ni Saya nak tdur sampai Ahad. haha.

Okeylah banyak benda nak cakap tapi tak tau nak channelkan dengan proper. Nanti melalut2.
So nanti kalau saya dah settle down betul2 baru update belog balik.Okebai peeps.;)


Kalau minum air dalam cawan merah tu kan confirm sedap gila. 
Siyes tak tipu.hehe:P

2 comments:

afiqazizan said...

Lama2 nanti ok lah..biasalah kan baru mula bekerja..:)

missnadira said...

hehe..tula hopefully..:P

 

dyazStuffs Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare