Saturday, May 26, 2012

Update

Finally, my industrial training was over and as of 1 week ago, I'm officially a penganggur. Hehe.

Barulah ada masa nak update2 blog dan baca blog orang.
Feels nice to be getting away from valve, actuators and all those stuffs. If I got the chance, I'd like to go back to transformers and motors, we'll see how things go.
And getting away from Shah Alam. Thank you God.
Don't get me wrong, I don't have issues with Shah Alam in general, just that particular place I stayed for 3months. I lost 3kilos since intern T_T. Its a blessing in disguise I suppose.=P

Saya ada few projects I need to do,

1. Room Revamp
Balik rumah kali ni saya dapat bilik baru. Taklah baru, swap bilik dengan parents. Sebab dorang complaint sakit lutut kena panjat tangga. So sekarang tengah gila mengecat semua benda.haha. Kita tengoklah jadi apa nanti last-last.=P

Some of the theme I googled.
I kinda wanna try the brown-pink-blue theme. But now I'm still undecided of which color goes where. All the furniture should be white. Done. Just the color of the walls.

blue wall


Brown wall
I love the white frames and the customized bed.

Pink wall

Saya sebenarnya nak try lari dari color pink. Too typical. But as you can see.. I've failed miserably. T__T..
Siapa-siapa study Interior Design feel free to give suggestions okay. ;)

2. Baju Raya 
Kena start fikir dah, tahun tahun sebelum ni selalu last minute semua tak puas hati. SO kena start cari kain/tempah baju sekarang. Lagipun da habis blaja, xde exam da nak interfere dengan raya. boleh la raya dengan happy tahun ni. Nottt! =P


Love these 2 designs.
So kena cari kain, Aunty Lei the tailor sudah bising lambat kasi kain.:P


3. Report Intern
Ada ke letak no 3. Punyalah xbetul priority. Takpelah, I still have like what 11, 12 days. Hehe. Sempat. InsyaAllah.

But for all this to happen, I have to find a job first. Oh ya. 4th project.

4. Job Hunting.

hehehe. Alrite that's all for now. Nanti update lagi. (^_^)

4 comments:

Al Kisah said...

plus arsenal.. hehe

FEDO said...

Cayo cayo. Cri kerja. Hati hati ye.

FEDO said...

Tak pun buka bisnes sendiri. Jum.

missnadira said...

Alkisah: Haha itu mesti..:P
FEDO:Thanks..haha xe modal nk bukak bisnes.kena kerja dgn org dulu..:P

 

dyazStuffs Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare