Wednesday, January 18, 2012

1Malaysia Book Voucher


Just collected these today.(The voucher.not the pendrive.=P)
Berfikir-fikir jugak, nak beli buku apa lah dengan voucher ni. Kalau dapat awal-awal sem dulu boleh jugak beli buku text Material. Sekarang final pun dah dekat, and I'll be finishing in February anyway. So takda buku yang perlu dibeli. Nak bagi siblings, Abang dah habis belajar, Memi dekat oversea, Aran baru habis SPM. 
Hmm.. or, maybe I could buy some language book I've been dying to buy before. Some of the good books yang include audio CD cost quite a lot. So yes. I'll definitely buy one of that.
Languange pun kira educational jugak kan.
(^_^)

5 comments:

eva said...

ahaha! ingatkan skali dgn pendrive.. hehe.. baucar ni ada expired tak? best jugak dpt baucar

Abg Stalker said...

expired smpai bln 3 je kn.bli la komik ke,buku masak2 ke..haha. :)

missnadira said...

aah smpai bulan 3 je..masih berfikir2 lg ni nk beli buku ape..:P

Abg Stalker said...

mana entri td? :) main sorok2 la plk..

Anonymous said...

Hi, we r selling books online n we accept the 1malaysia book voucher. Email ur request for book at 1malaysiabookstore@gmail.com. and we will get back to u on the quote. Thanks.

 

dyazStuffs Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare