Saturday, May 28, 2011

Wait for it.....

Thank You God!
Yeay! 
Start 27hb haritu, dah mulalah susah hati perut, tidur tak lena, makan pun takmau, grumpy xpasal2, memikir kan tiket dan training pass yg mungkin habis, bukak website tu bukak website ni, lepas tu sendiri susah hati bila tau banyak tix da abis.(Padahal tak pun=P)
 So harini, 28 May, awal2 pagi lagi saya bangun (selalu bukan main susah bangun pagi) dan mengheret adik pergi ke Queensbay.
Pukul 9lebih da sampai, terus masuk mall kena halau dengan guard Vietnam yang sibuk xbagi customer masuk before 10.30. Kecoh. Terpaksa la tunggu depan gate bermuka tebal. Dah la pakai baju kurung sebab lepas tu kena follow mumydedy pegi kenduri kat Gurun,Kedah. Abang kate "Dah gigih semacam je kita ni".
So tepat pukul 10.30 terus masuk, terus ke Artist Gallery(TicketPro outlet) dan sebat 2 helai tiket yang daku mimpi2 kan. hehehe.



Oleh itu saya Haaaaappyy~
Cepatlah July plis!
(^_^) 

4 comments:

thenocturnalzulkhairi said...

okeh jeles gile babeng! boleh beli on9 je,nxt week bru boleh blagak dgn tiket.haha

missnadira said...

hehehe..jgn jeless..*buat ekspresi bongkak*:P
tula..mule2 ingt nk beli online jugak..tp xde visa mastercard sume.so tepakse juge beli manually..

enjoy ur tix soon!(^_^)

Alkisah said...

apsal tak amik blue gate.. kalau tak boleh lepak ngan kitaorang ramai2.

missnadira said...

oo..sbb da plan da dgn mmbr2 lain nk amik red gate..:P

 

dyazStuffs Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare