Friday, September 24, 2010

Ketupat punya pasal

Aaaaa...bencinya kena tulis blog.time2 exam week nih.



Tadi saya pegi la melawat satu blog nih. Saya sangat tertarik dengan ketupat yg bergerak-gerak di blog tersebut. Sila lihat diatas saya dah tunjuk dengan color oren. Dalam pic ni dia static. Di blog tu ketupat ni bergerak2. So dia nampak lebih comel disitu. Lalu saya pun comment di chatbox blog tu. Comment saya seperti di atas. Dalam kotak pink ye.

Tetiba saya gi balik blog tu ada orang jahat comment sebagai  'saya' dan tulis seperti yg didalam box color hitam. Comment original saya yg dalam box pink. Comment org jahat dalam box hitam. Dia cakap seperti diatas. So semua fan blog tu sekarang marah2 'saya'. Sedih nyaaa!!. Asalnya puji ketupat je.

Saya buat post ni sebab tau fan2 blog tu akan klik ke link dan jumpa page ni dan akan marah2 kat blog ni..Huuu saya tak berdosa pun. Memang lah saya tak suka Chelsea, Man U, Man City semua sebab saya fan Arsenal. Normal lah tu kan. Tapi saya takde kerja nak kutuk2 org lain di blog org tu sendiri. Di blog sendiri pun saya tak kutuk2 orang.


Okey. hope this is enough saya kena sambung study. Kalau owner blog tersebut baca post nih saya minta maaf okey.  
Sebab itu bukan saya yang tulis

Minta maaf sebab puji ketupat tersebut.



Moral of the story:
1.Jangan tinggal link blog anda di blog orang yg tdak diketahui.
2.Jangan baca blog time exam week.
2.Jangan puji mana2 ketupat..Ketupat untuk dimakan..bukan untuk dipuji

*sigh*

okey, pegi study balik missnadira. Padan muka sapa suruh bloghopping lagi.

11 comments:

saye.mejai said...

kesian kat you.
anyway, i love your blog.
i dah follow you.
and i am Nicklas Bendtner's die-hard-fan.

do visit my blog pulak okeh.

www.namesayemejai.blogspot.com

missnadira said...

thanks saye.mejai
haha..ur blog pun nice jugak.
kena extra careful tengok blog org sekarang.hehe..:P:P

saye.mejai said...

yup. yup.
betul tu.

Hannah Johary said...

Aduh seramnya! I pun kadang2 tinggalkan comment kat chatbox macam tu. Then tak visit balik. Entah2 ada jugak kot.

Janganlah. Janganlah. Janganlah.

:'(

missnadira said...

eh hannah! lamenye tak dengar crite u..hehehe..thanx for visiting my blog..:P

Mysembang said...

silap komen kt bawah lak..wakakak

missnadira said...

haha..tula pasal..tape2..:P
thanx for visiting..:P

Hannah Johary said...

I always visit. Cuma bila cerita soccer I tak tahu nak comment apa because I am no soccer fan. Hihihi.

missnadira said...

haha..i pun prasan jgak asik crita bola..dah try limit..tp alih2 tulis pasal tu jugak..:P
nway my life's kinda boring rite now..that's the only interesting thing i can think about..hehe..:P:P

iekah said...

xsecure jugk chat box ni,
bahaya2. huu.

missnadira said...

hehe..nk ikutkn tade ape yg secure kt internet ni..:p

 

dyazStuffs Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare