Monday, July 19, 2010

.boring.pls dont read.

hidup agak boring semenjak dua tiga empat lima enam tujuh err..
sejak kebelakangan ini.
hmm..apa nak buat eh..tolong bagi idea cemana nak meningkatkan excitometer hidup saya nih plis..=P

btw..siapa lagi yang duduk tingkat 2 hb3 wing c ni? is it just me atau floor ni memang sangat banyak kumbang? masuk bilik, hinggap kat kaki, lutut, siku, jalan2 atas meja pastu mati bertaburan atas lantai.

nak balik rumah la..lambatnya 24hb..

nak tengok match Arsenal Barnet. Belum ada org upload kat Cybertracker. Memangla training match je. Tapi nak tengok kit kuning baru.hehe. and Chamakh and Koscielny and diorang kata budak Wilshere tu sangat bagus. Dari tahun lepas lagi kawan2 cerita dia bagus. Tapi belum dapat tengok jugak.

Saya teringin nak makan Bakso. Macamana rasa Bakso? Bakso tu apa sebenarnya?
Itulah sahaja kesan yang saya dapat lepas tengok cerita Semerah Cinta Stilleto yang tahape2 macam tajuknya juge.Curiosity terhadap Bakso.=P
Tapi saya tetap sayang Farid Kamil and Lisa Surihani. Swit.=P (Diorg yang swit oke.bukan cerita tu.:P)

Yeay. Tadi call mama. Dapat cakap dengan mama, dengan ayah. Semua orang macam in a good mood. Dalam setengah jam macam tu macam-macam cerita, pasal kueytiow goreng favorite saya, yang mama and ayah dah tak bagi makan selalu, pasal ikan keli, pasal ayam, pasal Abang dan rumah sewa barunya, pasal Memi dapat 5 Mumtaz, pasal cite Hindustan, pasal sapa yang dah terkeluar dari So You Think You Can Dance dan sape yang mama rasa akan menang, sibuk mama tanya saya sape yang menang since saya dah tahu. heh heh.(dekat Astro AXN baru season 5 kot, dekat Cybertracker dah ade season 7.) pastu pasal rancangan Malaysia Hari Ini dengan "Tanyalah Ustaz" yang mama selalu tengok pagi2.(Alhamdulillah..=P)
Mama kata,

"Along ni tak tengok tv, tak baca paper. So kena update kan along dengan isu-isu semasa." 

Haha pastu dengar suara ayah kat belakang,

"Udah2 letu..kang habih credit karang cari aku."

Hehe..sebenarnye habis jugakla, baru topup 5 ringgit dah tinggal 32 sen. Okey lah kan, bukan boleh beli happiness sembang dengan mama ayah.Betul tak.=D

nak balik laaa..
nak balikkk pliss..
xmau duk sini..takmauuu..=P=P

3 comments:

Saleh Hamdi said...

oh. xpasan plak tajuk die lepas klik..
haha
enjoy every moment u have..nnt bile da xbosan mesti nk rase bosan tu. :P

missnadira said...

eh.ade ke orang bile rasa tak bosan nak rasa bosan balik? hahaha:P

Saleh Hamdi said...

ehh..mne tau kot2 ade..
hahaha ;P

 

dyazStuffs Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare