Saturday, January 30, 2010

welcome 2010!

haha..dah nak masuk february dah ni..

hmm.. draft dalam inbox menimbun tapi dah terlupa nak cerita pasal ape.bosan tengok muka ferguson everytime buka blog.=P

Sem ni ambil 5 subject. Uuu..takut sebenarnya.
Kereta sudah tiada.
Hmm..
Cemana nak pegi tengok bola dan makan megi goreng kat JS Maju nanti..

Bola..
hmm..malam ni Arsenal vs Man U.
God, I'm gonna shut my mouth and just wait and see.
6th feb-arsenal vs chelsea
8th feb -arsenal vs liverpool

time takde kreta lah nak ada match best2 kan..T_T..

Oh saya sudah ada roomate.
Welcome Aireen!
Nasib baik orang yang dikenali, tak payah susah2 nak face all the awkward moments bila nak start conversation dengan orang yang baru kenal. :P:P


Sem ni tidak kerja part time secara serious. 5 subject ni, gila nak kerja. Tapi all and all, I love my part time job. Memang akan teruskan jika diperlukan. I gained a whole new experience, mixed with whole new group of people and also gained few unnecessary problems..:P But I love it there, kinda miss being there..

hmm..tatau nk cakap ape lagi. Oklah mau pegi makan.lapar~

2 comments:

Mariella said...

haha. nice read, though lengthy. hihi.

sexy kat msia is so different from what it initially was intended to mean.

1 good example i can say...(but im not being racist k) chinese girl pakai hot pants+sphagetti top VS. malay girl pakai exactly the same. sape lagi sexy? honestly...mesti malay girl lagi dpt byk siulan hangat. heh.

i say, its about how one carry herself. orang pakai tudung litup pun kadang2 boleh nampak sexy tau. its the charisma babeh!

dya said...

yahaha..true also la..but kesian for those who don't have any intention and interest whatsoever of being sexy tapi still dikatekan sexy.. how about that..:P

bytheway sayang..you commented on the wrong post la..its the one above this one..hehe.biasalah blog baru tukar layout pening kepala skit.:P
but thanks for the 2 cents tho..;)

 

dyazStuffs Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare