Monday, August 31, 2009

gathering plan


Lynn in pink shirt, my girl Ida on her left. Me in yellow, AinD on my left, Bedul on my right, Kom dan yang paling comel sebelah kanan gambar is Boy.


After Lynn balik dari France haritu, me and Ida plan nak gather balik budak2 class kitorang masa form 1 till form 3 dulu.. So dibantu oleh Boy dan Lynn, kami berjaya buat gathering kecil kecilan di Naili's Place, Ampang. Haritu jugak kitorang buat meeting sekali untuk plan gathering yang lebih besar nak angkut semua satu kelas datang. Memang agak susah nak gather 35 orang sekaligus tapi kami akan cuba jugak bagi boleh.

Seronok dapat jumpa balik after 2003, after 6 years. And tengok perubahan semua orang. Updates semua orang. To be honest, I was surprise when Boy cakap yang Bedul akan datang. Sebab dulu masa sekolah dia and the gang memang anti dengan budak perempuan and personally dia memang tak banyak cakap. Tapi bila dia datang dan sama2 eager nak plan for the next gathering and cerita macam2.. i'm so impressed. haha..and for once, I'm happy that people changed. For good.

Kom agak diam haritu.Tapi seingat saya dia memang lambat panas. Kalau dah panas baru dia bising.haha. Boy, what can I say, kalau takde dia memang semua benda tak jadi. Pendek kata Boy memang orang penting lah. Dialah kepala. Even if he don't want to be one, dia akan automatic jadi kepala jugak.haha.

Cuma the problem is still, is to get the venue for the gathering. Hopefully sapa2 yang rajin pergi makan di luar saya minta tolong suggest tempat berbuka untuk gathering kami. =)

4 comments:

Anonymous said...

salam, hi.. came across your blog when i googled for marina muhielara.. Do you happen to have any contact number or address for this person? thanx.

-wan-

dya said...

Hi there..thakns for dropping by.=)
i do have her bussiness card.You can call her at 019 3005538.

Anonymous said...

Thank u so much!! u made my day..=D thanx again!!!

dya said...

no prob ;)she's a great makeup artist. i'm glad to promote her..;)

 

dyazStuffs Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare