Tuesday, October 16, 2012

Oh the irony

Masa belajar dulu, masa banyak, selalu keluar, tapi duit takde.

Bila dah kerja duit ada, boleh beli all the stuffs that you hesitate to buy when you still studying.
But unfortunately you rarely got the chance to WEAR them. Sebab xde masa nak keluar.



From Left: (tak bape nmpak) tribal pants, leopard skirt, orange long dress, and mustard maxi I bought from Forever 21. 
Sempat pakai sekali je mase pegi jalan2 cari makan dengan family kat Penang lepas Raya aritu. Lepas tu dalam almari je la tempat die.

Tu belum masuk my 2 platforms, 1 wedges - jadi orang sederhana tinggi ni pun susah jugak xboleh pakai kasut tinggi selalu2. Unless boyfriend tinggi lah haha. 
and oh lagi satu, my Arsenal away kit.


Tag pun belum bukak:P

Yes it's ugly, but I'll make it work somehow.:P

This weekend, away game dekat Norwich, so maybe it's a start.

Okay nothing more to blab. Off to bed~ 
(^_^)



4 comments:

Al Kisah said...

nice.. alkisah tak beli lagi arsenal this season.. tunggu long sleeve tak sampai sampai lagi..

afiqazizan said...

Bestnya dah beli jersi arsenal..:)

missnadira said...

AlKisah: Beli la short sleeve dulu.nanti beli long sleeve pulak.hehe.

AfiqAzizan:hehe..silalah beli jugak..:P

dayteenlea said...

hahaha dulu time blaja memg pakai duit PT je.haha

 

dyazStuffs Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare