Sunday, April 08, 2012

Cravings

Okay saya balik Cyberjaya lagi this week, dari 2 minggu lepas mengidam nak makan maggi goreng ayam dengan teh ais dekat mamak di Faculty Creative Multimedia (FCM).

Mamak FCM ni memang dah jadi tempat makanan harian kitorg dulu. Kalau ada gap between class je mesti pergi sana. Sampai kenal lah mamak mamak tu semua ada anak berapa orang duduk kat mana semua.haha.

So bila dah intern memang lama gile tak makan dekat situ. Minggu haritu balik tak berkesempatan. Yelah Azue semua dah makan almost hari-hari kat situ takkan lah wiken nak makan situ jugak lagi kan. Tapi minggu ni dapat jugak pergi.


So maggi goreng ayam + papadom + teh ais.
Nyum. 

For me teh ais dia memang paling best pernah saya rasa. (My personal opinion lah) Tapi lepas tu orang yang buat air tu dah pindah ke cawangan di Precint Diplomatik. So teh ais dia dh kurang sedap sikit. Tapi yang saya datang harini still best lah.



Paksa Azue datang jugak.:P


Actually nama mamak FCM ni Restoran Haji Tapah, dekat Seri Kembangan dengan Precint Diplomatik pun ada cawangan dia. Tapi yang dalam MMU ni memang kitorang panggil mamak FCM je. 

Alah lupa pulak nak amik gambar taukeh dia.Haha.

4 comments:

afiqazizan said...

Wah..suka makan dekat restoran mamak ya..:)

missnadira said...

ahaha.yes.feveret!:P

GoosieGoose said...

dlm 4 tahun i dkt MMU boleh kira berapa kali je i makan dkt sini.huhu.

missnadira said...

haha.sebab u jauh kot..kalau kitorg dr hostel mmg lalu situ je..:P

 

dyazStuffs Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare