Sunday, March 11, 2012

Environment Shock

Haha ada ke ayat tu.
Selain dari kena biasakan diri dengan working life(which I pretty much enjoy), saya jugak kena biasakan diri dengan tempat tinggal baru. (which I absolutely did NOT).Sobs. Well you gain some you lose some kan.

Just make me realize that I love Cyberjaya way more than I think.
Like I always said, Cyberjaya ni senyap, tak crowded, bersih, jalan tak berpusing-pusing, xde traffic jam, tak sesak, tak crowded, tak ramai orang, xde immigrant, tak banyak kereta, traffic light je banyak, pastu die tak crowded, mamak kat Cyber ni ada Unifi..hehe okay out of topic da.

Entahla.

Actually it's not the house that bothers me exactly, it's the surrounding.

Saya dah biasa duduk dekat tempat yang tak sesak and tak ramai orang, kat hometown pun macamtu, so once kena duduk tempat yang sangat pack, memang rasa serabut.

Tengok lah macamana nanti, kalau boleh cari rumah baru. Takpun tahan je 3 bulan, lepas tu cari kerja kat Puchong ke Putrajaya ke apa, then stay dekat Cyberjaya balik.yey.:P

Tapi tu in the future lah kan, so we'll see.



3 comments:

EG said...

Mamak memang power pon sekarang. Unifi tu.

missnadira said...

haha memang power..sebab mamak kat shah alam ni..manjang tak de wifi/wifi rosak /plug rosak lah ape lah..macam dah bepakat pulak dorang sume..sedih.

eva said...

lama x g sini.. hehehe.. xper.. lama2 dpt suaikan diri..

 

dyazStuffs Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare