Wednesday, May 26, 2010

MOVIES!

Yang saya tunggu2 pada tahun ini adalah..




Shrek Forever After 
(20th May 2010)

Sudah keluar. Last episode mana boleh miss tengok kat cinema. 
Tengah tunggu ayah bagi greenlight nak tengok satu family.:P
      
Lagenda Budak Setan 
(3rd June 2010)

Saya macam somehow menaruh harapan tinggi cerita ni akan best. 
Walaupun still jauh disudut hati takut jugaklah. Sebab selalu nak sokong Malaysian movies tapi dihampakan.Kesian.=P
Maybe sebab saya suka Lisa and Farid and Que and of course Fazura.
Tak pernah baca novel dulu tapi trailer macam promising.
So, am waiting for this.



Step Up 3D
(19th August 2010)

Apa-apa pun the first Step Up Channing Tatum and Jenna Dewan will still be the best of all three=P


Harry Potter and The Deathly Hallows: Part 1 
(18 nov 2010)

Must watch walaupun dah tahu ending.
(^_^)


5 comments:

Saleh Hamdi said...

wahh!
same team~
GO GO SPAIN~

hoho

Awek Janggut said...

final: Spain - England >.<

SyMacKz said...

aduhhh..smue nk Spain menang kn..

my fav team Italy..tp syg diorg da down..xtau nk sokong sape da..

xpe laa..menang ke.. klh ke.. Italy still in my heart ahaha..

missnadira said...

haha..sume orang post comment kat entry lain..kena tukar setting ni..:P

salleh:yeay. gang!:P
awek janggut:okey jugak tu..
symackz:haha..italy da down support spain lah..:P

Saleh Hamdi said...

hahahahaha

silap post comment rupenye~
adeiii

 

dyazStuffs Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare