Tuesday, June 14, 2011

Burung yang emo

Okey2 fine, dah basi game ni. Tapi saya memang lambat pickup. Saya memang macamtu. Sekarang stuck dekat level 3-15. Seronok tengok piggy tegolek-golek dan burung meletup-letup.

Kadang-kadang kita pulak yang emo bila piggy tu ketawa sinis pasal tembak tak kena.T_T..

  Alolo tomel tomel garang garang kiut miut.





Saya setuju, paling sakit hati dengan  burung putih tu. Mulanya saya ingat dia lagi hebat dari yang hitam sebab dia besar. Sekali dia boleh berak kan telur je. =__=

Yang hidung panjang tu belum pernah jumpa. Maklum lah baru level 1.(^_^)

Apalah yang diorang gaduh-gaduh kan, kan? Kalau berdamaikan bagus. Macam video ni ha.=P


Piggy: "Sshhh..it's Okay.."
Piggy/Bird Together: "..and I compare you to a kiss from a ro..."
kapooff..
**rotflmao**

But I do have a thing on this kinda games. Yang simple-simple tak payah susah payah sampai hilang huruf-huruf semua dekat keyboard.=P Game yang ada dalam lappy ni, Zuma, Feeding Frenzy, Mario Forever. Habis-habis ganas pun Tarzan. Itu pun masa dia besar je ganas. Masa dia kecik tomel je.(^_^)


2 comments:

Alkisah said...

addicted dengan burung marah ka?

missnadira said...

haha..belum sampai tahap addiccted lagi la..masih tahap selamat..(^_^)

 

dyazStuffs Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare